Díjak

Challenge du vin

Amire különösen büszkék vagyunk, az egy franciaországi Challenge du vin aranyérem, amit Irsai Olivér borunkkal nyertünk és a városi, megyei és országos borversenyeken elért helyezéseink.

Soproni borvidék

A Város legjobb Kékfrankosa címet többször is birtokoltuk. A Soproni borvidék legeredményesebb pincészetének járó vándorserleget 2014-ben másodszor nyertük el.

Top 100

A Borkiválóság kötetekben több borunk is szerepel évről évre, a Top 100 legjobb magyar bor 2017. kiadványban pedig a 2015-ös Shiraz az előkelő 11. helyet szerezte meg.

Dunántúl..

A 2015-ös Kékfrankos pedig a Szekszárdi Nemzetközi Kékfrankos Borversenyen a legmagasabb pontszámot kapó magyar borként kapott arany érmet, emellett a Győr-Moson-Sopron Megye Legjobb Vörös Bora címet is birtokolja. A 2015-ös Soproni Cabernet Franc pedig a Soproni Borvidék Legjobb Vörös Bora lett 2018-ban.

Carton Hungaricum

Sokat jelent számunkra, hogy merlot borunk bekerült a Carton Hungaricumba és beutazza a világot. A kimondottan kis borászatok számára meghirdetett pályázat lehetőséget biztosít arra, hogy nem csak országosan, de határainkon túl is öregbítsük pincészetünk hírnevét.